Return to site

Aanmelden Kandidaten Prix Galien 

 

December 23, 2021

Vanaf heden kunnen kandidaten zich weer aanmelden voor de Prix Galien Awards 2022.

Nieuw is de Prix Galien Biological Award, een afsplitsing van de Pharmaceutical Award. De opsplitsing van de oorspronkelijke Pharmaceutical Award doet hiermee recht aan de diversiteit van de therapeutische interventies, waarbij elk van de innovaties recht aan gedaan worden. De Biological Award en de Pharmaceutical Award belonen de meest betekenisvolle en innovatieve producten voor humaan gebruik die tussen 1 januari 2021 en 31 december 2021 op de Nederlandse markt zijn toegelaten.

De Prix Galien Research Award bestaande uit een gouden medaille en een geldprijs ter waarde van € 5.000, bekroont een onderzoeker die of onderzoeksteam dat wetenschappelijk onderzoek heeft verricht dat van grote betekenis is voor en direct betrekking heeft op fundamenteel of klinisch geneesmiddelenonderzoek. De Prix Galien Research Award bestaat naast een gouden medaille tevens uit een geldbedrag van € 5.000

‘Last but not least’ kan men kandidaten opgeven voor de Prix Galien MedTech Innovation Award. Deze Award beloont aantoonbaar waardevolle innovaties in de zorg zoals medische apparatuur, diagnostica, eHealth-oplossingen, robotics, domotica, wearables/draagbare technologie, remote monitoring, telemedicine, serious gaming, simulatie, big data, digitalisering in de zorg en virtual & augmented reality. voor patiënt, mantelzorger en/of zorgverlener en beoogt deze te bekrachtigen.

De deadline voor aanmelden verloopt op 28 januari 2022. Aanmelden kan alleen online via de website www.prixgalien.nl. 

Zie ook de Reglementen voor meer details.  

Juryleden: